Le Fun Camping: Een perfecte vakantieplek voor het hele gezin

Op zoek naar een leuke camping in Frankrijk waar je kunt ontspannen en genieten van sportieve activiteiten? Dan is Le Fun Camping de ideale locatie voor jou en je gezin! Gelegen in Fitou aan de rand van het Etang de Leucate en vlakbij de stranden van La Franqui en Leucate, biedt deze camping een authentieke en gezellige omgeving.

Le Fun Camping is een 4-sterren camping die geschikt is voor zowel gezinnen als vriendengroepen. Het heeft een prachtig verwarmd zwembad en een pierenbad, die geopend zijn van mei tot eind september. Daarnaast zijn er tal van andere activiteiten op de camping, zoals een City Stadium, Feetness outdoor, tennisbaan, tafelvoetbal, tafeltennis, petanque, kajak- en stand-up paddle-verhuur en toegang tot de campingplaats voor windsurfen.

Voor de kinderen is er een leuke speeltuin met schommel, glijbaan, evenwichtsspelletjes en lente spelletjes. Ze zullen zich hier zeker vermaken! Maar ook buiten de camping is er genoeg te beleven. Je kunt een bezoek brengen aan de wijn- en oesterdorpen, het Afrikaanse reservaat van Sigean en de Katharenkastelen. Daarnaast biedt de omgeving mogelijkheden om prachtige wandelingen te maken.

Wat betreft de faciliteiten op de camping, is er een bar waar je kunt genieten van een drankje, gratis wifi voor al je internetbehoeften en een snackbar waar je in juli en augustus terecht kunt voor heerlijke snacks.

Voor je accommodatie biedt Camping Le Fun verschillende mogelijkheden. Van staanplaatsen voor caravans en tenten tot stacaravans en chalets, er is voor elk wat wils. Houd er rekening mee dat de camping beschikbaar is van 28 augustus 2023 tot 4 september 2023. Dus plan je vakantie op tijd!

Bekijk op Campings.com