Krk Premium Camping Resort

Krk Premium Camping Resort: Een Prachtige Locatie op Het Grootste Kroatische Eiland

Krk Premium Camping Resort is een camping gelegen op het eiland Krk, het grootste van de Kroatische eilanden. Deze camping biedt haar gasten een prachtig mediterraan landschap en directe toegang tot het kiezelstrand. Prijzen beginnen bij €413 voor een heerlijke vakantie vol ontspanning en plezier.

Ontspanning en Waterpret

De camping is voorzien van een verwarmd zwembad met een panoramisch uitzicht over de baai. Er is ook een verwarmd kinderbad en waterspelletjes voor de kleintjes. Voor de glijbaanliefhebbers zijn er glijbanen aanwezig. Er is ook een speciale club en een speeltuin met trampolines waar kinderen zich vier keer per week kunnen vermaken. Oudere kinderen worden niet overgeslagen, want er zijn verschillende faciliteiten beschikbaar zoals een fitnessruimte, multisportterreinen, tennis en minigolf.

Ruime Keuze aan Eten

Het restaurant van Krk Premium Camping Resort biedt een prachtig uitzicht op zee en een uitgebreide keuze aan menu’s, pizza’s en meeneemmaaltijden. Er is ook een mini-kruidenierswinkel waar vers brood te koop is, zodat u altijd een smakelijke maaltijd kunt bereiden op uw campingplek. Daarnaast is er mogelijkheid tot het huren van een barbecue.

Verbonden Blijven

Voor degenen die verbonden willen blijven, is er wifi beschikbaar op de hele camping tegen een extra vergoeding. Zo kunnen gasten contact houden met vrienden en familie of genieten van hun favoriete online activiteiten tijdens hun vakantie op Krk Premium Camping Resort.

Bekijk op Campings.com