KNAUS Campingpark Hamburg

Camping bij Hamburg, Hamburg in Duitsland.

De KNAUS Campingpark Hamburg is een prachtige camping gelegen in Hamburg, Duitsland. Met zijn gunstige ligging op slechts enkele kilometers van het centrum van Hamburg en de goede bereikbaarheid vanaf de A7, is deze camping de perfecte plek voor een ontspannen en bruisende vakantie.

Stadscamping dichtbij het bruisende Hamburg

Het bijzondere aan deze camping is dat het een echte stadscamping is die toch genoeg rust en ontspanning biedt. Vanaf de camping ben je binnen no-time in het centrum van Hamburg waar je kunt genieten van de vele bezienswaardigheden, zoals de haven, de Dom en de verschillende musicals.

Voorzieningen op de camping

KNAUS Campingpark Hamburg beschikt over verschillende voorzieningen. Er is een restaurant vlakbij waar je terecht kunt voor een heerlijke maaltijd. Daarnaast zijn er accommodaties van hoogwaardige kwaliteit, met een viersterrenclassificatie. Dit zorgt voor een fijn verblijf op de camping.

Verken Hamburg en omgeving

In de omgeving van de camping valt er genoeg te ontdekken. Naast het bruisende Hamburg kun je ook de prachtige stad zelf verkennen met zijn diverse winkels en culturele bezienswaardigheden. Ook kun je mooie fietstochten maken door het schilderachtige landschap of een dagje naar het strand aan de Noordzee.

Boek je vakantie naar de KNAUS Campingpark Hamburg

Ben je op zoek naar een camping waar je kunt genieten van de gezelligheid en het bruisende stadsleven? Dan is KNAUS Campingpark Hamburg de perfecte plek voor jou. Boek nu je vakantie en geniet van een heerlijke tijd in Hamburg, Duitsland.

Bekijk op Allcamps.nl