Kamperen in de achtertuin: een unieke ervaring met Campspace

Het is zomer en dat betekent dat de campings vollopen. Dit jaar zijn er zelfs een miljoen meer kampeerders op de Nederlandse kampeermarkt. Een interessante optie voor kamperen is kamperen in de achtertuin van particulieren, bijvoorbeeld via Campspace.

Kamperen in je eigen achtertuin is niet alleen iets voor kinderen, maar ook voor volwassenen! Met Campspace kun je een overnachting in de natuur boeken bij iemand anders op het land of in de tuin. Het is een kleinschalige manier van kamperen die je de mogelijkheid biedt om wakker te worden op prachtige plekken midden in de natuur.

Kies uit een groot aanbod

Op de website van Campspace vind je een breed scala aan kampeerplekken, tenten, campers en zelfs boomhutten. Campspace biedt kampeerplekken aan binnen en buiten Nederland, allemaal bij particulieren. De website is zeer gebruiksvriendelijk. Je kunt een locatie kiezen, de gewenste data, het aantal gasten en het soort kampeerplek. Het aanbod van kampeerplekken is gigantisch. Hier zijn een paar voorbeelden:

Farmers mini Camping, Salland (OV)

Deze mini-camping is gelegen in het prachtige en rustige Salland. De camping biedt een prachtig uitzicht op paarden in de wei en heeft zelfs een klein pension voor oudere paarden. De kampeerplekken variëren van reguliere plekken tot overnachten in een zigeunerwagen.

Kamperen bij een fort, Vuren (GE)

In Vuren kun je kamperen bij een echt fort. Het fort is gebouwd vanaf 1815 en heeft verschillende accommodaties. Je kunt overnachten op een reguliere kampeerplaats of kiezen voor een glampingtent of zelfs een bunker!

Achtertuin kamperen, Hilversum (NH)

Wil je dichtbij Amsterdam kamperen, maar niet in de stad zelf? Bij José en Ruloff kun je kamperen in hun achtertuin in Hilversum. Deze unieke kampeerplek heeft een zithoek met vuurplaats en een moestuin. Daarnaast kun je hier genieten van een heerlijk organic en vegan ontbijt, lunch of diner.

Bekijk de achtertuinen en alle andere opties op Campspace.com.

Neem je eigen camper of caravan mee

Natuurlijk kun je ook met je eigen camper of caravan op pad gaan. Op onze website kun je kiezen uit een actueel en gevarieerd aanbod. Als je liever iets huurt, kan dat ook via CampersCaravans.nl. Het avontuur wacht op je!