Kamperen bij Camping Ferme Pédagogique de Prunay

Kamperen bij Camping Ferme Pédagogique de Prunay

Als je op zoek bent naar comfort en ontspanning tijdens je vakantie, dan is Camping Ferme Pédagogique de Prunay de ideale bestemming. Gelegen in Seillac, in de regio Loir-et-Cher in Frankrijk, is deze camping de perfecte plek voor een vakantie met familie of vrienden.

Tijdens je verblijf bij Camping Ferme Pédagogique de Prunay kun je genieten van de prachtige omgeving en de vele activiteiten. Je hebt de mogelijkheid om de kastelen van de Loire te ontdekken en fantastische fietstochten te maken (fietsen zijn ter plaatse te huur). Ook kun je heerlijke wandelingen maken in de omgeving.

De camping beschikt over een verwarmd buitenzwembad dat, afhankelijk van het weer, open is van half mei tot half september. Het is een ideale plek om te genieten van een verfrissende duik en wat ontspanning onder de zon.

Voor gezinnen met kinderen is er ook genoeg te beleven op Camping Ferme Pédagogique de Prunay. Er is een dierenpark waar de kinderen kunnen spelen en leren over de verschillende dieren. Daarnaast worden er tijdens de schoolvakanties ook educatieve activiteiten georganiseerd op de boerderij. De kinderen zullen zich zeker niet vervelen met de speeltuin, de opblaasbare structuren en de tafeltennistafels.

Op de camping zijn er faciliteiten zoals een snackbar en een kruidenierswinkel waar je vers brood, gebak en lokale producten kunt kopen. Dit zorgt ervoor dat je verblijf zo comfortabel mogelijk is.

Als je graag wilt vissen of varen, is Camping Ferme Pédagogique de Prunay ook de juiste bestemming voor jou. Deze activiteiten kunnen worden ondernomen in de nabijgelegen rivier.

De camping is 4-sterren en biedt verschillende accommodaties en kampeerplaatsen. Vanaf 21 oktober 2023 tot 28 oktober 2023 zijn er nog plaatsen beschikbaar. Boek nu je vakantie en beleef een geweldige tijd bij Camping Ferme Pédagogique de Prunay!

Bekijk op Campings.com