Kampeervakanties in Portugal met een camper

Wanneer u in een camper reist, moet u rekening houden met gratis kamperen in Portugal. Er zijn veel camperluchten in Portugal. Als u uw camper naar Portugal wilt brengen, moet u eerst de camper -aires onderzoeken en erachter komen waar u deze gratis kunt parkeren. Daarna kunt u uw reis naar Portugal plannen met een camper. Hieronder staan hieronder tips voor een memorabele reis. Genieten van!

Kamperen in Portugal

Als u een kampeervakantie in Portugal plant, wilt u niet vergeten enkele regels te volgen. Het is illegaal om vrijstaande kampeerders in het land te gebruiken, hoewel ze op veel locaties worden getolereerd. U kunt ook uw camper in de buurt van een restaurant parkeren om boetes te voorkomen. Toiletpapier duurt lang om te verdwijnen. U moet het weggooien in een grote vuilnisbak, bij voorkeur gesloten.

Overweeg Orbitur als u op zoek bent naar een camping aan de strandzijde. Deze camping ligt in de buurt van de Atlantische Oceaan en op slechts een korte rit van het historische stadscentrum van Porto. De site is uitgerust met een zwembad en veel activiteiten. Je kunt zelfs een rockmuur beklimmen of spelletjes spelen. Je hebt het beste van twee werelden tijdens je Camping -vakantie in Portugal. Maar of u nu op zoek bent naar een rustige camping of een drukke, er is zeker een plek in Portugal voor u.

Gratis kamperen in Portugal

In Portugal kunt u genieten van een gratis kampeervakantie in uw camper. U moet er echter rekening mee houden dat u uw camper nergens buiten de geautoriseerde parkeerplaatsen kunt parkeren. De Portugese regering heeft deze regel sinds 2013 afgedwongen en zal dit tot nader order blijven doen. De reden voor deze verordening is te wijten aan COVID19 gezondheidsmaatregelen, die vereisen dat u een geldig rijbewijs voor camperhome heeft. U kunt ook wilde kampeergebieden vinden op het International Garden Festival Grounds.

Een manier om te genieten van uw gratis kampeervakantie in Portugal is door wild te worden. Dit betekent rijden van de hoofdweg en de Park 4 Night App volgen. Op deze manier kunt u naar een onaangeroerd strand of idyllisch camping komen. Hoewel sommige mensen het als een gratis kampeervakantie in Portugal beschouwen, moet je weten dat de ervaring een uitdaging kan zijn en dat je jezelf wat tijd moet geven om te herstellen. De voordelen van gratis kamperen in Portugal zijn veel, en u zult net zoveel van het land genieten als u.

Als u een kampeervakantie in Portugal plant, moet u zich ervan bewust zijn dat camper Aires u meestal niet toestaat om een plekje van tevoren te boeken. De meeste werken op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt, dus kom vroeg aan als je je zorgen maakt over het vinden van een plek. Als u echter in de zomer reist, moet u vóór de lunch aankomen, dus u hebt genoeg tijd om een plek te vinden. Als je wacht tot de middag, kun je te veel tijd doorbrengen in de hete zon.

Je vindt veel camperhome -servicegebieden in Portugal en ze zijn meestal gratis. Sommige garages bieden zelfs zoet water en grijs water aan campers. Zoek naar pictogram -tekenen die naar deze locaties wijzen. Ze kunnen afzonderlijke gebieden zijn of een deel van een Aire zijn. Als u niet zeker bent, kunt u altijd uw eigen afspraken maken. Houd er rekening mee dat veel Aires extreem druk zijn en misschien wilt u de uren van de dag controleren voordat u van plan bent te vertrekken.

Reizen naar Portugal met een camper

Voor reizigers die niet van steden houden, kan reizen naar Portugal in een camper de beste optie zijn. Het klimaat is mild en de lente is de beste tijd om het land te zien, wanneer markten groeien, restaurants beginnen met het bereiden van verschillende gerechten en het platteland is bedekt met wilde bloemen. Hoewel juni en augustus de heetste maanden in Portugal zijn, kan het interieur extreem heet worden. Het is ook de drukste tijd om de kusten te bezoeken, dus neem wat geld mee om aankopen te doen.

Als u in een camper rijdt, moet u de grootte van de wegen controleren voordat u vertrekt. Zelfs als u in een klein voertuig rijdt, moet u nog steeds de grootte van de weg controleren, omdat sommige wegen smal en moeilijk zijn voor Campervans om op en neer te manoeuvreren. Vergeet ook niet dat het platteland van Portugal niet zo groot is als de Verenigde Staten en Europa, dus zorg ervoor dat je de grootte controleert voordat je vertrekt.

Kosten van een Campervan Holiday in Portugal

Als je ooit het land wilt ervaren per camper of camper, is Portugal een van de beste keuzes. Hoewel wilde kamperen altijd tegen de wet in Portugal is geweest, is het de afgelopen jaren wijdverspreide geworden. Het land is een belangrijke bestemming geworden voor kampeerders en campers en heeft jarenlange misbruik en overbevolking te maken gehad. De meeste kampeerders missen aan boord van faciliteiten en mensen laten overal allerlei afval achter.

Motorhome verhuur in Portugal is eenvoudig, vooral voor last-minute boekingen. Yescapa heeft honderden campers beschikbaar te huur. Het bedrijf biedt 24-uurs afbraakdekking en volledige verzekering en biedt vroege vogels en langdurige kortingen. Motorhomen zijn er in alle soorten en maten, dus er zijn geen zorgen over het rijden in een gehuurd voertuig. Bovendien kan een camper worden aangenomen tegen een lagere prijs dan een hotelkamer!

Andere opties voor een Campervan Holiday in Portugal

Recommended Posts