Gerben van de Bunte Caravans: Focus op Kwaliteit

Kwaliteit gegarandeerd

Ongeveer 25 jaar geleden begon het caravanbedrijf van Gerben van de Bunte Caravans aan de Arnhemseweg in Beekbergen. Hij groeide op in deze omgeving, waar zijn vader al 55 jaar een bedrijfswagenhandel had. Gerben heeft van jongs af aan de kennis en ervaring opgedaan die nodig is om succesvol zaken te doen. Het belangrijkste principe van zijn bedrijf is kwaliteit boven kwantiteit.

Een nieuwe locatie

Na 20 jaar actief te zijn geweest in Beekbergen, kreeg Gerben in 2018 de kans om naar een eigen woon- en werklocatie in Apeldoorn te verhuizen. Hier heeft hij zijn bedrijf verder laten groeien en bekendheid vergroten. Het terrein is altijd schoon en netjes, en de showroom is goed onderhouden. Gerben hecht veel waarde aan het presenteren van de caravans en campers in perfecte staat.

Hoge kwaliteit

Gerben heeft 25 jaar ervaring in de caravanhandel en weet hoe hij de beste exemplaren moet inkopen. Onder de huidige marktomstandigheden is dit een uitdaging, maar Gerben slaagt er telkens weer in om de juiste prijs-kwaliteitverhouding te vinden. Naast caravans biedt hij ook een selectie campers aan, maar caravans blijven de voornaamste focus.

Eenmanszaak

Het is moeilijk voor te stellen dat Gerben zijn bedrijf als eenmanszaak runt, gezien de verkoopaantallen en de omvang van het terrein. Hij krijgt hiervoor dan ook veel respect. Met zijn no-nonsense mentaliteit en hard werken, zoekt hij voortdurend naar de beste exemplaren op de markt om aan zijn klanten te presenteren.

Specialisme

Gerben is gespecialiseerd in lichtere en compactere caravans. Hij merkt dat steeds meer mensen kiezen voor een kleinere auto of elektrische auto, waardoor grote caravans minder populair zijn. Maar dit betekent niet dat hij geen grote caravans aanbiedt. Hij blijft zoeken naar alle merken campers en caravans, van verschillende bouwjaren. Deze koopt hij voornamelijk direct van particulieren in, zolang ze in goede staat zijn en goed zijn onderhouden.

Oldtimers

Naast moderne caravans heeft Gerben ook een paar museumstukken in zijn showroom. Dit zijn oldtimer caravans die nostalgische herinneringen oproepen aan vroeger. Deze caravans, genaamd BIOD, zijn van Nederlandse makelij en zijn nog steeds in uitstekende staat. Gerben koestert zijn enthousiasme voor dit oude merk.

Bezoekafspraak

Als je interesse hebt in het bekijken van een camper of caravan uit het aanbod van Gerben van de Bunte Caravans, maak dan een afspraak. Gerben is niet altijd aanwezig, dus bel of stuur een WhatsApp-bericht om een afspraak te maken.

Voor meer informatie en het huidige aanbod kun je terecht op de website: www.gerbenvandebunte.nl