Genieten van de Camping de La Baie aan de kust van Frankrijk

Beschrijving van de Camping de La Baie

Camping de La Baie is gelegen in een prachtige groene omgeving, op slechts 400 meter van een groot zandstrand en op 200 meter afstand van een charmante haven. Geniet van een ontspannen vakantie op deze camping met een buitenzwembad en verwarmde jacuzzi’s. In de maanden juli en augustus geniet zowel jong als oud van de dag- en avondactiviteiten die worden georganiseerd.

De camping beschikt over verschillende faciliteiten, zoals een multisportveld en een speeltuin voor de kinderen. Daarnaast zijn er diverse eetgelegenheden op de camping aanwezig, waaronder een snackbar, restaurant, afhaalmaaltijden, pizzeria en minimarkt.

Belangrijke Details

Adres: Camping de La Baie

  • Aankomstdatum: 12 oktober 2023
  • Vertrekdatum: 19 oktober 2023
  • Land: Frankrijk
  • Provincie: Var
  • Regio: Provence-alpes-Côte d’Azur
  • Sterren: 4 sterren

Activiteiten en Voorzieningen

Naast het zwembad en de jacuzzi’s biedt Camping de La Baie verschillende activiteiten aan, zowel overdag als ’s avonds. Voor de sportieve vakantieganger is er een multisportveld, en voor de kinderen is er een speeltuin. Op culinair gebied heeft u diverse mogelijkheden met een snackbar, restaurant, afhaalmaaltijden, pizzeria en minimarkt op het terrein.

Locatie

De camping bevindt zich aan de kust van Frankrijk, in de regio Provence-alpes-Côte d’Azur. Met een ideale ligging op slechts 400 meter van een groot zandstrand en op 200 meter van de haven, heeft Camping de La Baie een prachtige omgeving.

Bekijk op Campings.com