Geniet van een onvergetelijke camper vakantie in Tsjechië

Tsjechië is een prachtig land met veel natuur en culturele bezienswaardigheden. Het is dan ook een uitstekende bestemming voor een camper vakantie. Met een camper heb je namelijk alle vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. In dit artikel lees je alles over de beste plekken om te kamperen met kinderen en hoe je het meeste uit je camper vakantie in Tsjechië kunt halen.

De beste plekken om te kamperen met kinderen in Tsjechië

Er zijn tal van campings in Tsjechië waar je met je camper terecht kunt. Hieronder vind je een overzicht van de beste plekken om te kamperen met kinderen:

  • Camping 2000
  • Camping Sokol Praha
  • Camping VyÅ¡ehrad
  • Camping Å pindlerův Mlýn
  • Camping Náš Sen

Deze campings zijn allemaal kindvriendelijk en bieden verschillende activiteiten aan voor kinderen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld zwemmen, spelen in de speeltuin of meedoen aan een georganiseerde activiteit. Daarnaast zijn de campings ook gelegen op mooie locaties in de natuur.

Wat te doen tijdens je camper vakantie in Tsjechië?

Tsjechië heeft veel te bieden voor een camper vakantie. Zo kun je bijvoorbeeld prachtige steden bezoeken, zoals Praag en Brno. Ook zijn er veel kastelen en andere historische bezienswaardigheden te bewonderen. Daarnaast is de natuur in Tsjechië adembenemend mooi. Je kunt er wandelen, fietsen, kanoën en nog veel meer.

Bezoek Praag

Een bezoek aan Praag mag natuurlijk niet ontbreken tijdens je camper vakantie in Tsjechië. Praag is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden, zoals de Karelsbrug, de Praagse Burcht en het Oude Stadsplein. Daarnaast kun je er heerlijk eten en drinken op één van de vele terrassen.

Ontdek de natuur in Tsjechië

De natuur in Tsjechië is adembenemend mooi. Zo kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Boheems Paradijs, een prachtig natuurgebied met rotsformaties en watervallen. Ook het Reuzengebergte is een aanrader. Hier kun je wandelen, fietsen en in de winter zelfs skiën.

Conclusie

Een camper vakantie in Tsjechië is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar vrijheid en natuur. Met een camper kun je alle kanten op en genieten van al het moois dat Tsjechië te bieden heeft. Bezoek prachtige steden, ontdek de natuur en kampeer op de mooiste plekken.

Wil je meer informatie over kamperen in Tsjechië? Bezoek dan de website van Czech Tourism.