Flower – Camping Omaha Beach

De camping Omaha Beach

De camping Omaha Beach is ideaal gelegen aan de kust en biedt directe en privétoegang tot Omaha Beach, beroemd om de geschiedenis van de landingen in de Tweede Wereldoorlog. Van mei tot september kunt u genieten van het overdekte en verwarmde zwembad van de camping.

Vermaak u met uw gezin op de sportvelden of rond een spelletje petanque terwijl de kinderen zich vermaken in de Kids Club.

Ter plaatse zijn verschillende diensten beschikbaar om uw verblijf te vergemakkelijken, zoals een snackbar, bar, restaurant met terras dat een panoramisch uitzicht op zee biedt. U vindt er ook een kruidenierswinkel, evenals wifi-toegang.

Ligging

De camping Omaha Beach is gelegen in Calvados, in de regio Laag-Normandië, in Frankrijk. De camping heeft een sterrenclassificatie van 3 sterren en bevindt zich op een breedtegraad van 49.380093 en lengtegraad van -0.908593.

Prijs en Beschikbaarheid

De prijs voor een verblijf op Flower – Camping Omaha Beach bedraagt €175 in euro’s. Deze prijs is geldig voor een specifieke periode van 12 september 2023 tot en met 19 september 2023. Er zijn op dit moment nog kampeerplekken beschikbaar.

Bekijk op Campings.com