Flower Camping La Steniole: Een Vakantie in de Vogezen

Trek naar de Vogezen voor een vakantie midden in de natuur. Camping La Sténiole ligt in Granges sur Vologne, op 7 km van Gérardmer. In het hart van het Vogezenwoud zal het hele gezin genieten van het verwarmde binnenzwembad en de waterglijbaan ter plaatse.

Jong en oud kunnen ook kajakken, windsurfen, vissen en nog veel meer. Dit jaar is er op camping La Sténiole een buitenspeeltuin voor kinderen ingericht. Kinderen van 6 tot 12 jaar zullen ook genieten van de animaties die ter plaatse worden aangeboden, 3 keer per week. Tieners en volwassenen, vooral sportievelingen, kunnen voetballen, volleyballen, jeu de boulen of wandelen.

Wat de diensten betreft, beschikt camping La Sténiole over een brooddepot, een kruidenierswinkel, een wasserette, een babyruimte, enz. De camping heeft ook een restaurant en een bar om uw dag in stijl te beginnen of te eindigen. U kunt tijdens uw verblijf ook pizza’s of andere afhaalmaaltijden bestellen.

Locatie en Accommodaties

Camping La Sténiole is ideaal gelegen in de regio Lotharingen, in de provincie Vogezen, Frankrijk. De camping heeft verschillende accommodaties, zoals stacaravans en kampeerplaatsen, geschikt voor zowel gezinnen als koppels. De stacaravans zijn comfortabel ingericht en voorzien van alle nodige faciliteiten voor een aangenaam verblijf.

Activiteiten en Faciliteiten

Camping La Sténiole biedt een breed scala aan activiteiten en faciliteiten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Naast het verwarmde binnenzwembad en de waterglijbaan, kunnen gasten genieten van de buitenspeeltuin, animaties voor kinderen, sportvelden (voetbal en volleybal), jeu de boules baan en wandelpaden.

De camping beschikt ook over praktische faciliteiten zoals een brooddepot, een kruidenierswinkel, een wasserette en een babyruimte. Er is ook een restaurant en een bar waar gasten kunnen genieten van heerlijke maaltijden en drankjes.

Omgeving en Activiteiten

De omgeving van Camping La Sténiole is ideaal voor natuurliefhebbers en avonturiers. Het Vogezenwoud biedt tal van mogelijkheden om te wandelen, fietsen en watersporten. Gérardmer, op slechts 7 km afstand, is een populaire bestemming met zijn prachtige meer en vele recreatieve activiteiten.

Bij het meer van Gérardmer kunnen gasten kajakken, windsurfen, vissen en zwemmen. In de omgeving zijn er ook wandel- en fietsroutes waar gasten van kunnen genieten. De regio biedt ook mogelijkheden om te genieten van lokale gerechten en gastronomische specialiteiten.

Bekijk op Campings.com