Flower Camping Cap Finistère

Flower Camping Cap Finistère is een camping gelegen in Penmarc’h, op het zuidelijke puntje van Finistère in Bretagne, Frankrijk. Deze camping is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een heerlijke vakantie. Dankzij de ligging nabij de stranden en het stadscentrum kunt u genieten van een prachtige omgeving.

Op de camping kunt u genieten van een geweldig waterpark met twee zwembaden. Er is een verwarmd overdekt zwembad met balneosysteem dat vanaf de opening van de camping geopend is, evenals een buitenzwembad met een stroomversnelling, massagekanon, bubbelbad en waterval. Daarnaast zijn er 3 glijbanen en een peuterbad met waterspelletjes waar kinderen van zullen genieten.

Gedurende het seizoen worden er tal van activiteiten georganiseerd voor zowel kinderen als volwassenen. In juli en augustus is er zelfs een kinderclub waar kinderen nog meer plezier kunnen beleven. ’s Avonds kunt u deelnemen aan cabaretavonden, disco’s, concerten, quizzen, bingo en nog veel meer.

Op de camping is er ook een speeltuin en een opblaasbare structuur waar kinderen zich kunnen vermaken. Daarnaast zijn er vele faciliteiten beschikbaar, zoals een bar, snackbar en restaurant. Ook kunt u dagelijks vers brood krijgen, zodat u elke ochtend kunt genieten van een smakelijk ontbijt.

Bekijk op Campings.com