Een Ontspannen Vakantie op Camping Etruria

Camping Etruria

Camping Etruria is een prachtige camping gelegen in Toscane, aan de Middellandse Zeekust. Deze camping is de ideale plek voor een ontspannende en plezierige vakantie.

Locatie en Accommodatie

Deze camping is ideaal gelegen tussen het dennenbos en het strand, met directe toegang tot het strand vanaf de camping. Gasten kunnen genieten van de rustige omgeving en de prachtige natuur.

De camping beschikt over verschillende accommodaties. Gasten kunnen kiezen uit comfortabele stacaravans en chalets. Elk van de accommodaties is uitgerust met moderne voorzieningen om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Voorzieningen en Activiteiten

Camping Etruria biedt een uitgebreid scala aan voorzieningen en activiteiten die geschikt zijn voor zowel volwassenen als kinderen. Er is een groot zwembad op de camping, compleet met een wellness parcours, waterspelletjes en glijbanen. Gasten kunnen hier genieten van verfrissende duiken en ontspanning onder de warme Toscaanse zon.

De camping organiseert ook diverse activiteiten voor de jongere gasten. Tijdens de zomerschoolvakanties kunnen de kinderen deelnemen aan de activiteiten van de kinderclub. Voor oudere kinderen en volwassenen worden er sporttoernooien en gezinsavonden en -activiteiten georganiseerd.

Restaurants en Winkels

Camping Etruria beschikt over een restaurant/pizzeria waar gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten uit de Toscaanse keuken. Ook is er een strandbar waar gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes en snacks. Daarnaast is er een minimarkt waar gasten boodschappen kunnen doen voor hun verblijf.

Omgeving

Camping Etruria is gelegen in het prachtige landschap van Toscane. Gasten kunnen genieten van lange wandelingen in het nabijgelegen dennenbos, fietstochten maken langs de kustlijn, of een dagtrip maken naar de nabijgelegen steden en dorpen.

De camping heeft ook een gunstige ligging ten opzichte van verschillende toeristische attracties en bezienswaardigheden in de omgeving. Gasten kunnen een bezoek brengen aan de prachtige stad Livorno, de historische stad Pisa met zijn beroemde scheve toren, of genieten van de schoonheid van de Toscaanse archipel.

Bekijk op Campings.com