Een lovende review over de Explorer camper

Wij ontvangen graag feedback van onze gasten en de review van Marijke en Jacob Jan sprong er echt uit!

Ze hebben hun roadtrip goed vastgelegd met de GoPro camera en het gebruik van filmtechnieken en monteren. Hun filmpje kan onderaan deze pagina bekeken worden en het geeft meteen inspiratie voor een trip van Wellington naar Auckland. Jacob Jan en Marijke hebben bij ons een Explorer camper gehuurd.

Hieronder volgt hun uitgebreide review:

Positieve punten van de camper:

  • FORMAAT: kleiner maar verrassend comfortabel in vergelijking met andere campers.
  • INDELING: efficiënt met draaibare stoelen, opklapbaar bed en een vast zitje, dus het bed hoeft niet elke keer omgebouwd te worden.
  • EXTRA’S: inclusief Wifi, tafel en stoelen, verrekijker, GPS, barbecue, zonnebrandcrème, insectenspray, peper/zout, koffie en thee, een overnachting inclusief lekker ontbijt in Baystay Bed & Breakfast en transfers van en naar het vliegveld. Deze extra’s worden meestal apart in rekening gebracht bij andere verhuurbedrijven.
  • COMMUNICATIE: het contact met de eigenaren Nick en Rob verliep soepel. Ze spreken zowel Nederlands als Engels en waren altijd bereid om te helpen en vragen te beantwoorden. Ze kunnen zelfs helpen met het plannen van de route. Daarnaast waren ze zeer responsief en reageerden snel op e-mails.
  • OPSLAGRUIMTE: de camper had voldoende ruimte om al onze spullen op te bergen. De koelkast was ook groter dan die van de meeste campers.
  • VOLLEDIGHEID: alles wat we nodig hadden, was aanwezig. Voldoende servies, bestek, pannen, handdoeken en beddengoed.
  • TECHNIEK: krachtige motor, goede wegligging en een koelkast die op verschillende energiebronnen werkt.

Deze camper was absoluut zijn geld waard. Bedankt!