Een leuke reis met de camper

Op een zonnige dinsdag 27 juni zijn we vertrokken met de camper en we hebben al enkele dagen onderweg wat kleine problemen ontdekt, maar ik heb besloten om er zelf niet aan te gaan klussen.

Onze eerste stop was Oldenzaal, waar we naar het Hulsbeek zijn gegaan. Vanmiddag hebben we een fietstocht gemaakt en door de natuur gefietst. We zijn ook rond het meer gefietst dat grenst aan de camperplaats ‘T Hulsbeek. Het was een prachtige plek in de natuur en we hebben er overnacht. De camperplaats was goed verzorgd en voorzien van alle faciliteiten.

Op woensdagochtend zijn we weer vertrokken van het park ‘T Hulsbeek in Oldenzaal. We hebben even een tussenstop gemaakt bij HPC voor de hydraulische steunen van de camper, maar er bleek niets bijzonders aan de hand te zijn. Daarna zijn we doorgereden naar de CP Lookerland in Holten, opnieuw een mooie groene plek met alles wat we nodig hadden.

’s Middags hebben we gefietst in en rond Holten. Het is een prachtige omgeving voor fiets- en wandeltochten vanaf de camperplaats Lookerland.

Op donderdagochtend hadden we wat tijd over voordat we een afspraak hadden in Nijverdal, dus we hebben rustig ontbeten. Om 13.00 uur zouden we bij Camperdream zijn, waar we onze camper hadden gekocht, omdat we een klein probleem hadden met het vergrendelen van de deur met de afstandsbediening. Het was erg vervelend, maar gelukkig konden we direct geholpen worden. Binnen een uur was het probleem opgelost en konden we weer op weg naar huis.

En nu zijn we weer thuis en de problemen met de camper zijn verholpen. We hebben echt genoten van de afgelopen 3 dagen.

Als je de foto’s van deze hele trip wilt zien, kun je ons fotoalbum bekijken.