Een Hemels Verblijf bij het Country Resort de Papillon in Twente

Het Papillon Country Resort is een vakantiebestemming die perfect is gelegen in de prachtige regio Twente, in Nederland. Deze regio staat bekend om zijn rustige en pittoreske natuur, ideaal voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Terwijl u hier verblijft, bevindt u zich slechts een paar kilometer verwijderd van Bad Bentheim en Nordhorn in Nedersaksen.

Country Resort de Papillon heeft een breed scala aan voorzieningen en activiteiten om van te genieten. Een van de hoogtepunten is het verwarmde overdekte zwembad, inclusief een glijbaan, een apart kinderbadje en een leuke waterspeeltuin om uw dagen in het water door te brengen. U kunt ook een verfrissende duik nemen in de vijver op het campingstrand of de omgeving gaan verkennen met een picknick, terwijl de kinderen zich vermaken met de speelvoorzieningen en de charmante mascotte, Spotty, de hond.

De camping biedt diverse sportfaciliteiten zoals tennis en beachvolleybal- voor avontuurlijke reizigers die graag actief willen zijn. En als u trek krijgt in een goede maaltijd bent u bij het goed geoutillerd restaurant aan het juiste adres, waar u heerlijk kunt genieten. Er is ook een levensmiddelenwinkel op de camping waar u terecht kunt voor al uw boodschappen, evenals een broodjeszaak waar u dagelijks verse broodjes kunt halen.

Bekijk op Campings.com