Een gezellige fietsroute door de noordelijke provincies

Ontdek de prachtige landschappen van de noordelijke provincies met deze leuke fietsroute. Het startpunt is in Willemsoord, vanwaar je langs de Tango tankstation gaat naar de adembenemende Grote Rietplas. Vervolg je tocht langs de Rietlanden en geniet onderweg van het uitzicht op de sportvelden en het gezellige winkelcentrum.

Vanaf daar fiets je verder langs het schilderachtige Oranjekanaal naar Bargeres. Deze pittoreske omgeving is perfect voor een ontspannen fietstocht en biedt prachtige uitzichten op het kabbelende water van het kanaal. Rijd door naar het schilderachtige Noordbarge en volg de sfeervolle Ermerweg naar het betoverende Noordbargerbos.

Fiets dwars door het bos en geniet van de rust en stilte om je heen. Bewonder de prachtige bomen en luister naar het gezang van de vogels. Terwijl je verder fietst, kom je aan bij de unieke Delftlanden. Ontdek dit interessante gebied en laat je verrassen door de natuurlijke schoonheid.

Na het verkennen van de prachtige Delftlanden, is het tijd om terug te keren naar het startpunt in Willemsoord, waar je kunt nagenieten van deze gezellige fietsroute. Foto’s maken onderweg is natuurlijk een must, dus vergeet je camera niet mee te nemen!

Ontdek de noordelijke provincies per fiets

Deze fietsroute neemt je mee door de mooie natuur van de noordelijke provincies. Geniet van de rust en stilte en ervaar de prachtige landschappen tijdens deze ontspannende tocht. Vergeet niet om comfortabele kleding en een fles water mee te nemen, zodat je optimaal kunt genieten van je fietsavontuur.

Plan je route

Deze fietsroute start en eindigt in Willemsoord. Je kunt je fietsroute plannen op basis van deze locatie en onderweg genieten van de vele bezienswaardigheden en natuurgebieden. Vergeet niet om voorafgaand aan je fietstocht de weersomstandigheden te controleren en je fiets te controleren op eventuele reparaties.

Veel plezier met het verkennen van de prachtige noordelijke provincies tijdens deze fietsroute!