Een camper road trip plannen?

Een camper road trip plannen?

Bij het plannen van een roadtrip is een camper een uitstekende optie. Of je nu een reis door de VS plant of de hele wereld rondreist, een camper kan meer mensen huisvesten dan in een normale auto. Afhankelijk van met het aantal mensen dat je reist, kun je een klasse A -camper kopen met ruimte voor maximaal 10 personen, of een klasse C met maximaal vier personen. Beide soorten voertuigen kunnen echter gas-guzzlers zijn. Als je een roadtrip plant die ver van huis is, kan een minibus de reis gemakkelijker en veiliger maken.

Klasse A -campers kunnen maximaal 10 personen slapen

Klasse A campers zijn populaire keuzes voor gezinnen en groepen op vakantie. Ze zijn uitgerust met veel opslagruimte en hebben vaak meer bedden dan u kunt gebruiken. Deze voertuigen hebben een kingsize slaapkamer, een queensize bed van de cockpit, stapelbedden, converteerbare dinette en een volledige keuken. Sommige modellen hebben zelfs een buitenkeuken. Erikas 2014 Shasta Oasis slaapt 10 personen.

Er zijn veel redenen om een klasse A -camper te huren. Afhankelijk van de gewenste voorzieningen, wilt u misschien een uitgebreide familiereis maken. Een uitgebreid gezin kan meer dan één kind hebben, dus een RV van een klasse A is geschikt voor een uitgebreide familie. Het zal ook mogelijk zijn om maximaal 10 personen te slapen als er een mix is van volwassenen en kinderen. Dit maakt het ideaal voor een gezinsvakantie.

Klasse c rvs zijn gasgulers

Als u een roadtrip in uw camper plant, moet u overwegen hoeveel gas u nodig hebt. Hoewel een groter camper meer gas nodig heeft dan een kleinere, krijgen klasse C’s tussen de tien en vijftien mijl per gallon. Het goede nieuws is dat klasse C’s relatief goedkoper zijn om te worden uitgevoerd. Afhankelijk van de fabrikant kunt u een klasse C krijgen die van 10 tot 15 mpg komt. Evenzo wordt een klasse B -camper tussen elf en dertien mpg. Een reis van 2500 mijl kost je ongeveer $ 550 voor gas.

Een klasse C RV is ideaal voor grotere gezinnen. Het is relatief eenvoudig om te rijden en is ruim. Mogelijk heeft u extra ruimte in het over-cab-gebied, dat u kunt gebruiken voor extra opslag. Deze voertuigen zijn er in een breed scala van lengtes, zodat u de beste kunt selecteren voor uw behoeften. U hebt toegang tot de woonkamer via de cabine. Een klasse C is geweldig voor gezinnen, maar houd er rekening mee dat ze een slechte brandstofefficiëntie hebben.

Minivans zijn een goede keuze voor lange roadtrips

Afhankelijk van uw kampeerbehoeften, heeft u mogelijk een minibus nodig met ruimte voor meerdere passagiers. U moet echter ook overwegen hoeveel kinderen met u in de auto zullen reizen. Een minibus die twee of meer kinderen past, kan moeilijk te vinden zijn, vooral als je kinderen nog jong zijn. Gelukkig zijn minibusjes een geweldige optie voor gezinnen die de Verenigde Staten willen verkennen zonder een fortuin uit te geven. Deze voertuigen hebben ook ruimte achterin voor een kinderwagen.

Een minibus wordt ook geleverd met meer functies dan een SUV. Hoewel de meeste SUV’s 4WD of AWD hebben, komt een minibus niet met die functies. Zelfs als het vierwielaandrijving heeft, is het niet vergeleken met de 4WD die beschikbaar is in een SUV. Hoewel een minibus misschien gemakkelijker is om te rijden, is het nog steeds mogelijk om in minder dan vijf uur op pad te gaan.

Overzeese snelweg

Overweegt u een overzeese Highway Camper Road Trip? Als je van het buitenleven houdt en graag langs een van de meest schilderachtige schijven van Australië wilt reizen, is dit de weg voor jou! U moet echter weten dat deze weg een aantal potentiële gevaren heeft en dat u bereid moet zijn om ermee om te gaan. Het is niet ongebruikelijk om gaten, wegafval en andere gevaren op de weg tegen te komen. Wees vooral voorzichtig op dit stuk weg, omdat auto’s je pad kunnen blokkeren.

Als je een trail-zwaaiende reiziger bent, wil je jezelf genoeg tijd geven om van het landschap te genieten. De landschappen veranderen met de getijden en je kunt getuige zijn van zonsopgangen en zonsondergangen vanaf de weg. Zorg ervoor dat je voldoende tijd plant om te zwemmen en ertussen te snorkelen. Naast de schoonheid van de natuur, zijn er een aantal blauwe sterrenduikoperators langs de overzeese snelweg die het behoud van mariene bevorderen.

Een Road Trip van Blue Ridge Parkway is een unieke kans om de Parkway en de omgeving in een voertuig te ervaren. Deze schilderachtige drive strekt zich uit van Roanoke tot de staatslijn van Virginia en onthult een cultureel landschap van de Blue Ridge Mountains. Het plateau -gebied beschikt over de interactie tussen landbouw, molens en mensen met het landschap. Er zijn onderweg talloze pauzes voor bezoekers om de unieke geschiedenis van de gebieden te zien.

Leave A Comment

Recommended Posts