Domaine de la Hechaie: Knusse campingvakantie in het hart van Bretagne

Genesteld tussen land en zee, ligt het Domaine de la Héchaie tussen Arzal en La Roche Bernard. Deze knusse camping biedt de perfecte vakantiebestemming voor natuurliefhebbers en gezinnen die willen genieten van een ontspannen en plezierige vakantie.

Een groene omgeving

Het Domaine de la Héchaie ligt tegenover een prachtige vijver waardoor visliefhebbers directe toegang hebben tot hun favoriete activiteit. Je kunt op je gemak genieten van de groene omgeving tijdens het vissen in de vijver.

Overdekt en verwarmd zwembad

Naast het vissen, kun je ook heerlijk ontspannen in het overdekte en verwarmde zwembad van 125 m2 met balneo. Of je nu wilt zwemmen of gewoon wilt relaxen, het zwembad is de perfecte plek om af te koelen en te genieten van een ontspannen vakantie.

Vermaak voor kinderen

Ook aan de kinderen is gedacht op het Domaine de la Héchaie. Er is een pierenbad waar de kleintjes van 18 maanden tot 7 jaar de beste tijd zullen hebben. Voor de iets oudere kinderen tussen 2 en 7 jaar is er een spannend draaiend virosol spel waar ze van zullen genieten. Ook zijn er balsporten beschikbaar, zoals homeball en volleybal waar oudere kinderen aan kunnen deelnemen. Daarnaast zijn er ook andere speeltoestellen, zoals een trampoline en een tafeltennistafel.

Voorzieningen voor een geslaagde vakantie

Domaine de la Héchaie biedt alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vakantie. Naast de genoemde faciliteiten en activiteiten, vind je binnen 4 km afstand de eerste winkels waar je al je nodige boodschappen kunt doen.

Ontdek Bretagne

De camping is gelegen in de mooie provincie Morbihan in Bretagne. De regio biedt prachtige landschappen en de mogelijkheid om te genieten van de Franse charme en culinaire specialiteiten. Bezoek de historische stad La Roche Bernard en verken de omgeving per fiets of te voet.

Kortom, Domaine de la Héchaie is de ideale bestemming voor gezinnen die willen genieten van een rustige en ontspannen vakantie in de prachtige omgeving van Bretagne.

Bekijk op Campings.com