Domaine de la Forêt: Een luxe landgoed in hartje Frankrijk

Wil je genieten van een luxe verblijf in het hart van het prachtige Frankrijk? Ontdek dan het Domaine de la Forêt! Dit luxe landgoed is het hele jaar geopend en ligt op slechts 3,5 km van het strand. Het is de ideale omgeving voor een gezinsvakantie, met ruime en comfortabel uitgeruste Ecolodge accommodaties.

Op het landgoed kun je het hele jaar genieten van een overdekt zwembad, verwarmd tot 28 graden, inclusief een whirlpool. Terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin, kun je zelf een spelletje petanque spelen. Les Mathes-La Palmyre, gelegen tussen zee en bos, biedt een ongerepte natuurlijke omgeving waar je kunt genieten van vele activiteiten en evenementen in de buitenlucht.

De kustlijn rondom Les Mathes-La Palmyre heeft veel te bieden. Van familiestranden tot de uitgestrekte vlakten van de Côte Sauvage, je kunt genieten van adembenemende uitzichten op de oceaan tijdens wandelingen of fietstochten in het bos. Bovendien zijn er vele activiteiten te ondernemen, zoals het bezoeken van markten, de haven, shows, bioscopen en avonturenparken. Ook een bezoek aan de nabijgelegen dierentuin Magifique is zeker de moeite waard.

Het Domaine de la Forêt biedt accommodaties van hoge kwaliteit in een rustige en natuurlijke omgeving. Het landgoed ligt op een paar kilometer van de prachtige stranden en het centrum van Les Mathes, waar je tal van winkels en restaurants vindt. Met de auto ben je binnen ongeveer een uur in steden als Royan, La Rochelle en Rochefort, waar je kunt genieten van de rijke geschiedenis en cultuur van de regio.

Bekijk op Campings.com