De vrijheid van het reizen met een buscamper

Ontdek de vrijheid van reizen met een buscamper! Ervaar zelf de onbeschrijfelijke vrijheid die een buscamper je kan bieden. Met een buscamper hoef je je geen zorgen te maken over het sjouwen van tenten en stokken, maar kun je direct genieten van je vakantie op jouw eigen manier.

Met een buscamper kun je over het algemeen op veel plekken terecht, wat bij grotere campers soms wat beperkter is. Daarnaast kun je het interieur van een buscamper volledig naar eigen wens aanpassen, dankzij het modulaire railssysteem dat VAN-Jorn heeft ontwikkeld.

Modulair interieur

Het unieke railssysteem van VAN-Jorn maakt het interieur van je buscamper volledig modulair. Dit betekent dat je het interieur op elk moment kunt aanpassen aan jouw wensen. Heb je na een paar maanden rondrijden behoefte aan extra kastruimte? Schuif er gewoon een extra kast bij! De mogelijkheden zijn eindeloos en geheel naar jouw smaak.

Duurzaamheid

Alle producten van VAN-Jorn zijn gemaakt van massieve duurzame materialen die gemakkelijk te repareren zijn. Ze gebruiken alleen hout en multiplex uit FSC-beheerde bossen, wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Bovendien kun je de kleuren aanpassen naar jouw voorkeur.

Probeer het uit

Als je nog niet zeker weet of een vakantie met een buscamper iets voor jou is, kun je bij VAN-Jorn eerst een buscamper huren. Zo kun je ervaren hoe het is om je eigen huis op wielen te hebben en kun je alvast dromen over hoe jouw ideale buscamper eruit kan komen te zien.

Stel je eigen buscamper samen

Bij VAN-Jorn kun je jouw buscamper op geheel eigen wijze samenstellen. In overleg met het team van VAN-Jorn kun je de kleur en vorm kiezen die bij jou past. Ze bouwen op basis van bekende merken als Peugeot, Fiat en Mercedes, waarbij je kunt kiezen tussen een gloednieuwe, (jong) gebruikte of je eigen bus. De prijzen variëren tussen de €30.000,- en €110.000,-, afhankelijk van de opties die je kiest.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek snel de website van VAN-Jorn en ontdek hoe eigenwijs jouw buscamper kan zijn.