De voordelen van een zwerfabonnement bij de Nederlandse Caravan Club

Heb je ooit gedroomd van een seizoen lang rondreizen met je caravan door de mooiste plekjes van Nederland? Met een zwerfabonnement van de Nederlandse Caravan Club (NCC) is dit mogelijk. De NCC is een vereniging van kampeerliefhebbers met eigen campingterreinen verspreid over Nederland. Als lid van de NCC heb je het hele seizoen toegang tot deze campings en is er altijd wel een plekje vrij.

Ontdek Nederland met een zwerfabonnement

Met een zwerfabonnement kun je voordelig genieten van alle prachtige locaties die de Caravan Club biedt. Je kunt maximaal 28 dagen op een plek blijven staan en daarna doorreizen naar het volgende terrein. Zo kun je in het zomerseizoen verblijven op minstens 6 verschillende campings, zonder dat je je caravan tussendoor in de stalling hoeft te zetten. Je hebt dus een vaste seizoenplek zonder dat het ooit saai wordt.

Voordelig en goed onderhouden

De tarieven voor een zwerfabonnement zijn zeer voordelig in vergelijking met een vaste plaats op een gemiddelde camping. Dit komt mede doordat vrijwilligers het beheer en onderhoud van de campings voor hun rekening nemen. Op de NCC-campings zijn alle faciliteiten aanwezig die je nodig hebt, zoals schoon sanitair. Echter, luxe voorzieningen zoals een zwembad of animatie zijn niet aanwezig. Het doel van de NCC is om betaalbaar vakantieplezier te bieden.

Ontdek de natuur en geniet van rust en ruimte

Maar een voordelige vakantie is niet de enige reden om lid te worden van de Caravan Club en een zwerfabonnement aan te schaffen. De rode draad bij de NCC-kampeerterreinen is natuur, rust en ruimte. Als lid van de NCC kun je op alle 12 Caravan Club campings genieten van deze elementen.

Een greep uit de campings van de NCC

Hier volgen enkele voorbeelden van campings van de NCC:

  • Alphen aan den Rijn – Oudshoorn: gelegen in het Groene Hart van Nederland tussen Alphen aan den Rijn en Ter Aar
  • Belt-Schutsloot – ’t Hoogland: omringd door bomen en rietkragen, met eigen haven en trailerhelling
  • Blerick – De Spekberg: een natuurterrein midden in de bossen met de Maas in de buurt

Meer dan alleen Nederland

Naast het genieten van de Nederlandse natuur en rust, biedt de NCC nog meer voordelen. Met de NCC-lidmaatschapskaart krijg je bij meer dan 3.000 campings in Europa korting. Tijdens vakanties in Nederland worden er op verschillende campings activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Ook worden er reizen in binnen- en buitenland georganiseerd en kun je technisch advies krijgen. De beheerders van de NCC-campings tonen je graag de sfeer en faciliteiten tijdens een rondleiding.

Ook voordelig kamperen met een camper

Voor camperbezitters heeft de Caravan Club ook voordelige tarieven. Leden betalen slechts €16,- per overnachting per gezelschap van maximaal 4 personen. Dit is inclusief douche, auto, etc., maar exclusief elektriciteit en toeristenbelasting.

Wil je meer informatie? Bezoek dan de website van de NCC of neem contact op via tel: 0318-619124 of mail: [email protected].