De idyllische residentie Grand Massif

De residentie Grand Massif, gelegen in de noordelijke Alpen in Morillon, ligt in een idyllische en ontspannende omgeving. Het etablissement biedt een 100% natuurlijk verblijf in een bevoorrechte omgeving waar rust en goed humeur de sleutelwoorden zijn.

Voor het grote plezier van het hele gezin wacht er een prachtig verwarmd binnenzwembad op u voor momenten van pure ontspanning.

Rondom de residentie zijn verschillende activiteiten beschikbaar om uw verblijf te veraangenamen. Wandelliefhebbers, maar ook skiliefhebbers komen hier aan hun trekken. Inderdaad, de Grand Massif residentie ligt in de buurt van een skigebied. Skilessen zijn beschikbaar voor zowel volwassenen als kinderen. Ook fijnproevers zullen versteld staan. Het etablissement biedt raclette- en fondue-avonden voor plezier met het gezin.

Wat diensten betreft, biedt de residentie Grand Massif een gratis Wi-Fi-verbinding om op elk moment van de dag verbonden te blijven. Handdoeken en beddengoed zijn inbegrepen in het verblijf en aanvullende recreatieve faciliteiten zijn beschikbaar voor de gasten.

Bekijk op Campings.com