Country Park Crécy – Een ideale camping voor een bezoek aan Disneyland

De camping Country Park Crécy is ideaal gelegen voor een bezoek aan Disneyland en is goed bereikbaar via een rechtstreekse lijnbus. Met zijn mooie zwembad trekt deze camping zowel jong als oud aan. Bovendien is er veel groen op de camping, wat zorgt voor een fijne sfeer.

Country Park Crécy bevindt zich in Crécy-la-Chapelle, een prachtige stad in de regio Seine-et-Marne in Frankrijk. De camping is gemakkelijk te vinden en ligt vlakbij Disneyland, wat het de perfecte keuze maakt voor gezinnen die de magie van het park willen ervaren.

De faciliteiten

Op Country Park Crécy is er voor ieder wat wils. Het mooie zwembad zorgt voor verkoeling op warme zomerdagen en is een populair trefpunt voor gasten van alle leeftijden. Daarnaast biedt de camping vele groene plekken waar je kunt ontspannen en genieten van de natuur.

Verken de omgeving

Naast het nabijgelegen Disneyland, is er nog veel meer te ontdekken in de regio Seine-et-Marne. Crécy-la-Chapelle zelf is een charmante stad met schilderachtige straatjes en historische gebouwen. Het is de perfecte plek om te genieten van een wandeling langs het water.

Boek nu

Deze camping is eenvoudig te reserveren via de website van Eurocampings. Klik op de link hieronder om de beschikbaarheid en prijzen te bekijken:

Camping Country Park Crécy

Bekijk op Eurocampings.nl