Charmante camping La Pignade in Charente-Maritime

Charmante camping in Charente-Maritime

Ben je op zoek naar een charmante camping in Frankrijk waar je kunt genieten van een ontspannen vakantie? Kijk dan eens naar camping La Pignade in de prachtige regio Charente-Maritime. Deze camping, gelegen tussen de pijnbomen, biedt alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vakantie met het hele gezin.

Prachtig zwembadcomplex

Op camping La Pignade kun je gebruik maken van een prachtig zwembadcomplex. Het verwarmde zwembad is perfect voor ontspannen zwemsessies of spannende aquagym-sessies. Daarnaast zijn er ook glijbanen en een peuterbad aanwezig, zodat ook de kleintjes zich prima kunnen vermaken in het water.

Veel activiteiten

Het hele gezin kan optimaal van de vakantie genieten dankzij de vele activiteiten die op de camping worden aangeboden. Zo is er een kinderclub, een manege en zijn er animatie en shows voor jong en oud. Daarnaast biedt La Pignade nog veel meer diensten, zoals een kapper en schoonheidsspecialiste. Voor al je dagelijkse boodschappen kun je terecht in de minimarkt en het brooddepot.

Prachtige omgeving

Camping La Pignade is gelegen in de regio Poitou-Charentes, in de buurt van de Charente-Maritime. Deze regio staat bekend om zijn prachtige natuur en historische bezienswaardigheden. Je kunt dus niet alleen genieten van de faciliteiten op de camping zelf, maar ook van de vele mogelijkheden voor uitstapjes in de omgeving.

Bekijk op Campings.com