Camping Zagarella – Camping Paradis

Locatie: Camping Le Zagarella ligt bij een bosrijke omgeving in de Vendée. Het strand ligt op 1,3 kilometer en is lopend te bereiken via een bospad. U hoeft het bos maar per fiets te doorkruisen om naar het strand of naar de winkels van Saint Jean de Monts te gaan.

Voorzieningen: Camping Le Zagarella beschikt over een groot zwempark met een verwarmd buitenzwembad met glijbaan, een overdekt verwarmd zwembad en een peuterbadje. Voor de iets oudere kinderen (maar ook voor de volwassenen) is er de spectaculaire spacebowlglijbaan. In juli en augustus organiseert de kinderclub creatieve en recreatieve activiteiten. Overdag worden er voor tieners en volwassenen sportactiviteiten aangeboden. Ter afsluiting van een actieve vakantiedag kunt u ’s avonds de thema-avonden bijwonen in de bar-restaurant. Op de camping vindt u tevens een snackbar met afhaalmaaltijden en een mini-supermarkt met brood en gebak.

Accommodatie: De camping biedt verschillende accommodaties aan. Zo kunt u kiezen uit stacaravans, chalets of kampeerplaatsen voor uw tent, caravan of camper. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en zorgen voor een comfortabel verblijf tijdens uw vakantie.

Activiteiten: Naast de activiteiten op de camping zelf, is er in de omgeving ook genoeg te doen. U kunt bijvoorbeeld heerlijk wandelen of fietsen in het bosrijke gebied. Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan de nabijgelegen stad Saint Jean de Monts, waar u kunt genieten van de lokale winkels en restaurants. Het strand is ook een absolute aanrader, waar u kunt genieten van de zon en de zee.

Bekijk op Campings.com