Camping Yelloh Village la Plage du Dramont

De camping Yelloh Village la Plage du Dramont ligt in het hart van een pijnboombos in Agay-Saint-Raphaël. Het verwelkomt u in een groene, natuurlijke en aangename omgeving. Met uw voeten in het water, heeft u drie directe toegangen tot het strand van Dramont. U zult ook het buitenzwembad met pierenbadje op prijs stellen.

Om uw verblijf te veraangenamen, biedt camping Yelloh Village la Plage du Dramont een animatieprogramma voor het hele gezin. Een kinderclub zorgt voor uw kleintjes tijdens uw verblijf. U zult het heerlijk vinden om te ontspannen bij het zwembad. Verschillende recreatie- en sportfaciliteiten staan tot uw beschikking, zoals petanque, multisportterrein, pingpongtafels, enz. Liefhebbers van nautische activiteiten kunnen hun hart ophalen aan zee, zoals kajakken, zwemmen en duiken. Om jong en oud te vermaken, biedt het etablissement ’s avonds amusement met muziek en diverse shows.

Wat de voorzieningen betreft, is de snackbar van camping Yelloh Village la Plage du Dramont elke dag geopend. Je kunt er ijsjes, wafels en drankjes bestellen.

Bekijk op Campings.com