Camping West: Een Groene Oase in Bretagne

In het hart van de roze granietkust in Bretagne, aan de Côtes d’Armor, vind je Camping West. Deze camping heet je welkom in een prachtige groene omgeving, aan de rand van een pijnboombos. Gelegen in Ploumanach, tussen de steden Tregastel en Perros Guirec, biedt Camping West de perfecte uitvalsbasis om dit betoverende deel van Frankrijk te verkennen.

Met een prijs van €260 per week biedt Camping West betaalbaar plezier voor het hele gezin. Een verblijf hier garandeert ontspannende en actieve momenten, met de natuurlijke omgeving als decor. Het hoogseizoen biedt de gelegenheid om af te koelen in het verwarmde buitenzwembad, terwijl het prachtige weer van Bretagne zich ontplooit.

Er is van alles te doen op Camping West, van lange wandelingen langs het prachtige douanepad tot het verkennen van de nabijgelegen haven en strand. Voor liefhebbers van watersport is er zelfs stand-up paddle-boarden en zeekajakken beschikbaar.

Camping West is gunstig gelegen voor het verkennen van de omgeving. Het biedt de perfecte gelegenheid om de prachtige streek op je gemak te ontdekken. Voor degenen die niet helemaal willen herontdekken, biedt Camping West ook een prachtige omgeving om te ontspannen en op te laden.

Tijdens het hoogseizoen kun je je dag beginnen met frisse broodjes en croissants van de receptie. En als je geen zin hebt om te koken, zijn er foodtrucks op het terrein die je verblijf een stuk makkelijker maken.

Camping West biedt comfortabele accommodaties en beschikt over drie sterren. Met een beoordeling van 3 sterren weet je dat het hier een prima plek is om te verblijven. De camping ligt op een prachtige locatie met een fenomenaal uitzicht op de omgeving.

Als je op zoek bent naar een onvergetelijke vakantie in Bretagne, dan is Camping West de plek om naartoe te gaan. Boek vandaag nog je vakantie en maak je klaar voor een buitengewone vakantie in deze groene oase.

Bekijk op Campings.com