Camping Villaggio San Francesco Caorle

Camping Villaggio San Francesco Caorle is gelegen in Caorle, Italië, met directe toegang tot een zandstrand. De camping beschikt over aantrekkelijke faciliteiten, zoals een prachtig zwembad met verschillende buitenbaden, glijbanen en waterspelletjes. Van eind mei tot begin september is er volop animatie voor het hele gezin, zowel overdag als ’s avonds.

De kinderen kunnen deelnemen aan de activiteiten van de miniclub, terwijl de ouders zich vermaken dankzij de activiteiten die het campingteam organiseert. Om het verblijf nog aangenamer te maken, zijn er tal van cateringdiensten en sportfaciliteiten beschikbaar. Op de camping kunt u genieten van bars, restaurants en snackbars waar u heerlijk kunt eten. Ook zijn er winkels, een minimarkt en een markt waar u souvenirs kunt kopen en boodschappen kunt doen.

Camping Villaggio San Francesco Caorle biedt de mogelijkheid om te kamperen in een prachtige omgeving met vijfsterrenaccommodaties. Het campingterrein is ruim opgezet en biedt alle comfort die je nodig hebt tijdens je vakantie. Daarnaast is de camping centraal gelegen in de regio Venetië, waardoor het een ideale uitvalsbasis is voor het verkennen van de omgeving.

Bekijk op Campings.com