Camping Village Paestum

Camping Village Paestum

De Camping Village Paestum is gelegen aan de kust, op slechts 400 meter van het strand, en verwelkomt u in een vriendelijke en familiale sfeer. Het is de ideale plek om te genieten van een ontspannen vakantie in Italië. Met prachtige faciliteiten, zoals een buitenzwembad en een nabijgelegen strand, biedt deze camping alles wat u nodig heeft om gegarandeerd een geweldige vakantie te hebben.

Faciliteiten

De Camping Village Paestum beschikt over tal van faciliteiten om aan al uw behoeften te voldoen. In juli en augustus kunnen kinderen deelnemen aan recreatieve en ludieke activiteiten georganiseerd door de miniclub. Het campinngteam biedt overdag sporttoernooien aan en er worden regelmatig thema-avonden georganiseerd om gasten te vermaken en een leuke sfeer te creëren.

Voor uw gemak biedt de camping ook een snackbar met afhaalmaaltijden en pizza’s die u kunt nuttigen op het terras, evenals een kruidenierswinkel waar u brood en gebak kunt kopen.

Omgeving

Aan de kust gelegen in de prachtige regio Campania, biedt de Camping Village Paestum ook de mogelijkheid om de omgeving te verkennen. Campania staat bekend om zijn prachtige landschappen en rijke culturele erfgoed. Op slechts een korte afstand van de camping vindt u het historische stadje Paestum, met zijn indrukwekkende archeologische vindplaats en een UNESCO-werelderfgoed. U kunt ook genieten van prachtige stranden en andere nabijgelegen bezienswaardigheden, zoals het Nationaal Park Cilento e Vallo di Diano.

Bekijk op Campings.com