Camping Village Fabulous: Een Prachtige Camping Op 15 km Van Rome

Camping Village Fabulous

Camping Fabulous is een prachtige camping op slechts 15 km afstand van de charmante stad Rome. De camping is ook gunstig gelegen op slechts 8 km van het mooie strand van Lido di Ostia. De camping bevindt zich in een schilderachtig dennenbos en biedt zijn gasten eersteklas faciliteiten en voorzieningen.

Uitstekende Voorzieningen

Bij Camping Village Fabulous kunt u genieten van een groot zwembad, compleet met een kinderlagune en 2 jacuzzi’s. Gedurende de periode van eind april tot begin september worden er ook allerlei activiteiten georganiseerd voor het hele gezin. Kinderen kunnen deelnemen aan de activiteiten van de miniclub.

Naast het zwembad en de activiteiten voor kinderen, biedt de camping ook een breed scala aan andere diensten en faciliteiten. Er is een bar, een restaurant en een pizzeria waar u heerlijk kunt eten. Daarnaast is er een minimarkt waar u boodschappen kunt doen. Er zijn ook volop faciliteiten aanwezig om uw verblijf aangenaam te maken, zoals een volleybalveld, een tennisbaan en een kinderspeelplaats.

Een Prachtige Omgeving

Camping Village Fabulous bevindt zich in de regio Lazio, in de charmante provincie Rome. De camping heeft een mooie ligging te midden van een groen landschap en biedt zijn gasten talloze mogelijkheden om de prachtige natuur en cultuur van de omgeving te ontdekken. U kunt de stad Rome bezoeken en genieten van de historische bezienswaardigheden, zoals het Colosseum, het Forum Romanum en het Vaticaan.

Daarnaast kunt u ook uitstapjes maken naar de mooie stranden van Lido di Ostia, ideaal voor een dagje zonnebaden of zwemmen. Of maak een ontspannende wandeling door het nabijgelegen natuurpark Bevallen en neem de prachtige natuur in u op.

Bekijk op Campings.com