Camping Vert Lavande: Een Prachtige Riviercamping in Belmont-sur-Rance

Camping Vert Lavande biedt kamperen aan de rivier op grote standplaatsen met bomen en bevindt zich op slechts 5 minuten lopen van het pittoreske dorp Belmont-sur-Rance, in de regio Midi-Pyrénées in Aveyron, Frankrijk.

Deze prachtige familiecamping is een ideale bestemming voor mensen die houden van de natuur en actieve bezigheden. De regio biedt een verscheidenheid aan activiteiten zoals zwemmen, wandelen, paardrijden, trailrijden, graven, mountainbiken en vissen. Daarnaast heeft het gebied ook veel culturele bezienswaardigheden en culinaire specialiteiten te bieden.

Op Camping Vert Lavande kunnen gasten genieten van ruime en schaduwrijke kampeerplekken langs de rivier. Voor het gemak van de gasten is er ook een broodjesservice beschikbaar. Bovendien kunnen fietsliefhebbers een kinderfiets, mountainbike of elektrische fiets huren om de prachtige omgeving te verkennen.

De camping bevindt zich op het volgende adres: 1 Impasse Raymond Fournier, 12370 Belmont-sur-Rance. Gasten kunnen arriveren op 12 september 2023 en vertrekken op 19 september 2023.

Bekijk op Campings.com