Camping versus Camperplaats

Ontdek een alternatief voor een camperplaats rondom Blokzijl

De ideale campingervaring

Rondom Blokzijl zijn er geen camperplaatsen. Gelukkig is er een geweldig alternatief in de buurt. Op loopafstand van het centrum bevindt zich Camping Veldhuis aan de Kuinderdijk. Deze kleine SVR camping heeft 15 plaatsen en biedt een heerlijke groene omgeving. Met een weelderig grasveld en oude bomen voor wat schaduw, is dit precies zoals wij een camping graag zien.

Faciliteiten

Op Camping Veldhuis vind je moderne sanitaire voorzieningen, inclusief een loospunt voor chemisch toilet. Bij de schuren zijn er afvoerplekken voor grijs water. Daarnaast is er een aparte schuur om je fietsen veilig te stallen en op te laden met 220 volt. Je kunt je watertank gratis vullen met drinkwater en de elektrische aansluiting is bij de prijs inbegrepen. De overnachtingsprijs is €17 all-in, maar SVR-donateurs krijgen een korting en betalen €15,50.

Fietsplezier in de buurt

De locatie van deze camping is perfect voor iedereen die van fietsen houdt. Je kunt gemakkelijk een prachtige fietstocht maken door de Weerribben. Binnen enkele minuten ben je al in het Nationale Park bij het pittoreske dorpje Nederland.