Camping Valverde

Introductie

Op 1,5 kilometer van het strand Playa da Luz en op 6 kilometer van de stad Lagos ligt de camping Orbitur Valverde. Het is een grote camping, met 600 genummerde standplaatsen, een grote vrije kampeerzone en veel schaduw.

Het heeft 4 sanitaire blokken en een zwembad voor volwassenen en kinderen, gratis voor de gebruikers, en daarnaast een sportzaal met avondverlichting. De camping heeft veel accommodaties met moderne uitrusting, gemeenschapsruimte, bar en terrassen, restaurant, self-service en een kleine supermarkt. Aanbevolen wordt Lagos te bezoeken, een historische stad die het centrum was voor de handel tussen Afrika en Portugal, de jachthaven, de stad Sagres en Kaap San Vicente.

Faciliteiten

Camping Valverde biedt een scala aan faciliteiten voor haar gasten. Naast de genummerde standplaatsen is er ook een grote vrije kampeerzone waar gasten kunnen staan. Daarnaast zijn er vier sanitaire blokken en een zwembad voor volwassenen en kinderen. Gasten kunnen ook gebruik maken van de sportzaal met avondverlichting.

Als het gaat om accommodatie, zijn er veel opties beschikbaar. Er zijn accommodaties met moderne uitrusting en daarnaast is er een gemeenschapsruimte, bar en terrassen, een restaurant, self-service en een kleine supermarkt waar gasten hun boodschappen kunnen doen. Alles is aanwezig voor een comfortabel verblijf op Camping Valverde.

Omgeving

Camping Valverde ligt op een gunstige locatie dicht bij het strand Playa da Luz en de stad Lagos. Gasten kunnen genieten van de prachtige kustlijn en het kristalheldere water. Lagos is een historische stad die ooit het centrum was voor de handel tussen Afrika en Portugal. Er zijn tal van bezienswaardigheden te verkennen, waaronder de jachthaven, de stad Sagres en Kaap San Vicente.

Bekijk op Campings.com