Camping Vallée Heureuse: Een Gezellige Camping in de Alpilles

Beschrijving

Ideaal gelegen in het hart van de Alpilles, in een vallei met typische mediterrane vegetatie, biedt de camping La Vallée Heureuse u een gezellige familiesfeer. Profiteer van een prachtig zwembad van 200m2. U zult ook een zwemmeer bij de ingang van de camping op prijs stellen.

Tijdens de zomer schoolvakanties wordt er ’s avonds animatie voor het hele gezin aangeboden. Tijdens uw verblijf kunt u samen met uw gezin activiteiten ondernemen dankzij de talrijke recreatiemogelijkheden op de camping, zoals petanque, speeltuin voor kinderen, tafeltennis, volleybalveld, en meer. Ter plaatse worden tal van diensten aangeboden, zoals een bar-pizzeria en een bakkerij die elke ochtend open is als de kruidenierswinkel opengaat. U zult ook toegang hebben tot een gratis internetpunt.

Ligging en Voorzieningen

De camping Vallée Heureuse is gelegen in de provincie Bouches-du-Rhône in de regio Provence-Alpen-Côte d’Azur in Frankrijk. Het biedt kampeerfaciliteiten van hoge kwaliteit en een gezellige familiesfeer.

Prijs en Beschikbaarheid

De prijs voor een verblijf op Camping Vallée Heureuse is €410 in Euro’s. Het is mogelijk om van 23 september 2023 tot 30 september 2023 te verblijven op de camping. Er is momenteel nog voorraad beschikbaar, dus dit kan een ideale gelegenheid zijn voor een ontspannen vakantie in de prachtige Alpilles-omgeving.

Bekijk op Campings.com