Camping Valle Dei Templi

Camping Valle Dei Templi: De ideale camping in Sicilië

Camping Valle dei Templi ligt op slechts 1,5 km van de spectaculaire Vallei van de Tempels, de grootste archeologische site ter wereld en een van de meest bekende attracties van Sicilië en Italië.

De camping heeft een buitenzwembad, geopend in het hoogseizoen. De camping ligt op 9 minuten lopen van de zee. Er is een speeltuin voor de kinderen. Daarnaast beschikt de camping over een bar, restaurant en een pizzeria. U heeft ook gratis toegang tot wifi in de gemeenschappelijke ruimtes van de camping.

Locatie en omgeving

Camping Valle dei Templi is gelegen in de provincie Agrigento in de regio Sicilië, Italië. Met de mogelijkheid om de Vallei van de Tempels te bezoeken, een UNESCO-werelderfgoed, biedt deze camping haar gasten een unieke ervaring en een kans om de rijke geschiedenis en cultuur van Sicilië te ontdekken.

Voorzieningen op de camping

De camping beschikt over een buitenzwembad waar gasten kunnen ontspannen en van het zonnetje kunnen genieten tijdens warme zomerdagen. Daarnaast is er ook een speeltuin voor kinderen om plezier te hebben. Voor culinaire liefhebbers is er een bar, restaurant en een pizzeria op de camping waar zij kunnen genieten van heerlijke maaltijden en drankjes.

Accommodaties

De camping biedt verschillende accommodaties aan voor haar gasten en deze kunnen worden geboekt via de officiële website van de camping.

Conclusie

Camping Valle dei Templi is een ideale camping voor reizigers die het historische erfgoed van Sicilië willen ontdekken en tegelijkertijd willen genieten van moderne voorzieningen en faciliteiten. Met de Vallei van de Tempels op slechts korte afstand en een ontspannen omgeving, biedt deze camping alles wat nodig is voor een onvergetelijke vakantie in Sicilië.

Bekijk op Campings.com