Camping Val de l’eyre: Een Gezellige Familievakantie in de Natuur van de Gironde

Aan de oever van een rivier in de Gironde

Aan de oever van een rivier, tussen het bos van Les Landes en het Bassin d’Arcachon, ontdekt u de camping Parc du Val de l’Eyre. Deze camping biedt een ideale locatie om een fijne gezinsvakantie door te brengen in een gezellige sfeer, midden in de natuur van het Landes de Gascogne park. De camping ligt op slechts enkele minuten afstand van het Bassin d’Arcachon en zijn prachtige stranden, de immense en weelderige Dune du Pyla, en Biscarosse met zijn meren.

Een Prachtig Waterpark

Op Camping Val de l’eyre kunt u ontspannen in het prachtige waterpark met zwembad, peuterbad en glijbaan. Hier beleven jong en oud gegarandeerd plezier. Het waterpark is de ideale plek om af te koelen op warme zomerdagen en even te ontspannen.

Leuke Activiteiten voor Kinderen

Voor kinderen is er genoeg te beleven op de camping. Van 10 juli tot 25 augustus kunnen de kleintjes iedere ochtend van maandag tot vrijdag terecht in de kinderclub voor allerlei leuke activiteiten. Er is ook avondentertainment voor de oudere kinderen. Zo zal niemand zich vervelen tijdens de vakantie op Camping Val de l’eyre.

Canoën op de River Eyre

Dankzij de ligging aan de oevers van de River Eyre kunt u op Camping Val de l’eyre genieten van een avontuurlijk uitje: kanoën. Verken de prachtige omgeving van de Gironde vanaf het water en geniet van de rust en natuur.

Een Restaurant-Bar op het Terrein

Voor als u geen zin heeft om te koken of gewoon even wilt genieten van een hapje en drankje op het terrein, is er in juli en augustus een restaurant-bar beschikbaar. Hier kunt u terecht voor heerlijke maaltijden en verfrissende drankjes.

Bekijk op Campings.com