Camping und Mobilheimpark Am Muhlenteich – Een Rustige en Kindvriendelijke Camping in de Hunsruck

Ben je op zoek naar een camping in de prachtige omgeving van de Hunsruck, tussen Rijn en Moezel? Dan is Camping und Mobilheimpark Am Muhlenteich de perfecte keuze voor jou! Met zijn groene omgeving, goede wandel- en fietsmogelijkheden en kindvriendelijke faciliteiten, is deze camping een ideale bestemming voor zowel een langer verblijf als een doorreiscamping.

Een Camping voor Rustzoekers en Natuurliefhebbers

Camping und Mobilheimpark Am Muhlenteich is gelegen in het schilderachtige dorpje Lingerhahn in de regio Rijnland-Palts, Duitsland. De camping biedt ruime kampeerplaatsen in een prachtige groene omgeving. Je kunt hier genieten van de rust en stilte van het platteland terwijl je wordt omgeven door prachtige natuur.

Leuke Activiteiten en Voorzieningen

De camping beschikt over een leuk natuurzwembad waar je een verfrissende duik kunt nemen op warme zomerdagen. Er is ook een prima restaurant op de camping waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden. Voor de kinderen is er een speeltuin waar ze zich kunnen vermaken. Daarnaast zijn er goede wandel- en fietsmogelijkheden in de omgeving, waardoor deze camping perfect is voor natuurliefhebbers en actieve vakantiegangers.

Praktische Informatie

De camping accepteert de Camping Card, wat je een extra korting oplevert. Er zijn kampeerplaatsen beschikbaar voor tenten en caravans, maar er zijn geen huuraccommodaties op de camping zelf. Het tarief voor een kampeerplaats bedraagt €77 per nacht.

De camping is goed bereikbaar en ligt vlak bij de A61, waardoor het een ideale doorreiscamping is. De dichtstbijzijnde stad is Lingerhahn, en vanuit hier kun je gemakkelijk uitstapjes maken naar de omliggende steden en dorpen.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een rustige en kindvriendelijke camping in de Hunsruck, dan is Camping und Mobilheimpark Am Muhlenteich de perfecte keuze. Met zijn prachtige groene omgeving, goede wandel- en fietsmogelijkheden en kindvriendelijke faciliteiten, biedt deze camping alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie in de natuur.

Bekijk op Eurocampings.nl