Camping U Libecciu – De ideale plek voor uw gezinsvakantie

Over Camping U Libecciu

Op een steenworp afstand van het strand en Calvi, is Camping U Libecciu de ideale plek voor uw gezinsvakantie. Met zijn pittoreske dorpjes, natuurlijke zwembaden en wandelpaden kunt u ook gemakkelijk de Balagne ontdekken. De camping verwelkomt kinderen in de kinderclub (leeftijd 4-14 jaar) tijdens de zomervakantie en biedt ook speciale activiteiten aan voor tieners (leeftijd 15-17 jaar). Er is zowel overdag als ’s avonds animatie zoals dansavonden en karaoke. Daarnaast vindt u op de camping een bar, een Wifi-punt en een betaalde wasserette.

Locatie en faciliteiten

Camping U Libecciu is gelegen in Noord-Corsica, in de regio Corsica. De camping heeft 2 sterren en heeft een breed scala aan faciliteiten voor gasten. Het heeft een gunstige locatie nabij het strand, zodat u gemakkelijk kunt genieten van de zon en de zee. Daarnaast bevindt Calvi zich ook in de buurt van de camping, wat betekent dat u kunt genieten van de charmante straatjes en de levendige sfeer van de stad.

Accommodatie en prijs

Camping U Libecciu biedt verschillende accommodaties aan voor uw verblijf. De prijs voor een week is EUR 280. U kunt van zondag 3 september 2023 tot zondag 10 september 2023 verblijven op de camping. Een specifiek adres is niet vermeld, maar de camping is gelegen op een geografische coördinaat van 42.5557815, 8.7538048.

Afbeeldingen

Camping U Libecciu

Bekijk op Campings.com