Camping Tonnara: Een paradijselijk verblijf op Sardinië

Camping Tonnara is een prachtige camping gelegen in het zuidwesten van Sardinië, op het eiland Sant’Antioco. Deze authentieke camping biedt een aangename en exotische omgeving, direct aan de schitterende baai van Cala Sapone.

De camping beschikt over een zwembad en natuurlijke zwembaden, waar u heerlijk kunt ontspannen. Ook heeft u vanaf de camping directe toegang tot de zee.

Gedurende juli en augustus biedt Camping Tonnara een animatieprogramma voor het hele gezin. Hier kunt u genieten van gezellige activiteiten en entertainment.

Voor de sportliefhebbers zijn er allerlei faciliteiten aanwezig, zoals een voetbalveld, volleybal en petanquebaan. Daarnaast is de camping de ideale uitvalsbasis voor avonturiers die de prachtige grotten van Sardinië willen verkennen.

Voor wandel- en fietsliefhebbers zijn er onverharde wegen die het eiland doorkruisen. Hier kunt u genieten van de adembenemende natuur van Sardinië. Daarnaast biedt de zee volop mogelijkheden voor watersportactiviteiten, zoals zeilen, golfsurfen en vissen.

Op Camping Tonnara vindt u een restaurant en pizzeria waar u kunt genieten van de specialiteiten van de streek, zoals tonijn en pizza. Ook is er een minimarkt en een snackbar aanwezig, voor de nodige boodschappen en tussendoortjes.

De camping is voorzien van alle faciliteiten en comfort die u nodig heeft tijdens uw verblijf. Met een beoordeling van 4 sterren kunt u een uitstekende service en voorzieningen verwachten. Dit maakt Camping Tonnara de perfecte vakantiebestemming voor een ontspannen en onvergetelijke vakantie op Sardinië.

Bekijk op Campings.com