Camping Sites et Paysages – Village du Port

Introductie

Het dorp Le Port ligt in het hart van de Quercy, aan de oever van de rivier de Dordogne, tussen de grotten van Lacave en het dorp Saint Sozy. Het ontvangt u in een warme en vriendelijke sfeer.

Prachtige faciliteiten

U zult genieten van twee prachtige zwembaden met twee peuterbaden en een natuurlijk zwembad La Dordogne en een jacuzzi.

Activiteiten en animaties

A>Om uw verblijf nog aangenamer te maken, biedt het dorp Le Port verschillende activiteiten en animaties. U heeft de beschikking over diverse recreatie- en sportfaciliteiten, zoals tafeltennis, voetbal, jeu de boules, enz. Liefhebbers van de hengelsport kunnen hun hart ophalen aan de rivier. Speeltuinen met schommels zijn gereserveerd voor kinderen.

Ontdek de omgeving

Naast de faciliteiten op het kampeerterrein kunt u ook genieten van de prachtige omgeving. Wandelen, speleologie en mountainbiken staan ook op het programma.

Kenmerken

De camping Camping Sites et Paysages – Village du Port biedt verschillende faciliteiten om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Het beschikt onder andere over een wasserij voor het reinigen van uw kleren tijdens de vakantie. Het dorp Saint Sozy biedt u de nodige winkels, zoals een bakker en een supermarkt.

Informatie

  • Locatie: Frankrijk, Midi-Pyrénées, Lot, coördinaten: 44.8794° N, 1.5741° E
  • Sterrenclassificatie: 3 sterren

Bekijk op Campings.com