Camping Sites et Paysages – la Dordogne Verte

Over de camping

De 3 hectare grote camping La Dordogne Verte ligt in St Aulaye (24410) in de Dordogne in de regio Aquitaine. De 82 kampeerplaatsen zijn van alle gemakken voorzien en liggen voor de helft in de schaduw. Auto&apos’s kunnen op de staanplaatsen blijven staan. De camping is geopend van 01 mei tot 30 september.

Faciliteiten

Kinderen en volwassenen vinden het heerlijk om te spetteren in de rivier de Dronne of in het zwembad van het waterpark. Het zwemparadijs ligt op het terrein van camping Dordogne Verte en biedt activiteiten voor jong en oud, zoals glijbanen en verwarmde zwembaden. Huisdieren zijn toegestaan in zowel het hoog- als laagseizoen. Verder zijn er faciliteiten zoals fietsverhuur, wasserette en boekenuitleen beschikbaar.

De omgeving

Camping La Dordogne Verte is gelegen in de prachtige regio Aquitanië, in het departement Dordogne. De camping is gunstig gelegen nabij de rivier de Dronne en biedt prachtige natuurgebieden en groene omgevingen waar u van kunt genieten. Het is ook een ideale uitvalsbasis om de lokale bezienswaardigheden te verkennen, waaronder historische kastelen, schilderachtige dorpjes en de beroemde wijngaarden in de regio.

Bekijk op Campings.com