Camping Siblu les Embruns – Een 4-sterren camping aan de Atlantische kust

De 4 sterren camping “Les Embruns” bevindt zich in het hart van Arcachon gelegen aan de Atlantische kust in Lège Cap Ferret. Hier kunt u genieten van het zwemparadijs midden in de natuur op een oppervlakte van 2600 m2.

Waterpark

Het waterpark heeft twee grote zwembaden, een met een buitenspa, een peuterbad met een waterspeeltuin voor de kleintjes, en een speciaal zwembad met drie glijbanen.

Activiteiten voor kinderen en tieners

In het hoogseizoen kunnen kinderen van 4 tot 12 jaar en tieners activiteiten doen in de club kind / tieners, onder begeleiding van animatoren. Dansavonden, karaoke en shows worden georganiseerd voor het hele gezin.

Sport en wellness

Sportliefhebbers kunnen elke ochtend genieten van de fitnesslessen, van zondag tot vrijdag, of jeu-de-boulen. De camping beschikt over een wellnessruimte voor een ontspannende pauze in de hamam, sauna en behandelcabine.

Barbecues en faciliteiten

Barbecues zijn toegestaan op aangewezen plekken de camping. De camping heeft verschillende faciliteiten zoals een 24-uurs receptie, bar, restaurant, supermarkt en internettoegang

Omgeving

Camping les Embruns is gelegen in Arcachon, in de provincie Gironde, in de regio Aquitanië, in Frankrijk. In de omgeving vindt u prachtige stranden, natuurgebieden en historische bezienswaardigheden. De camping biedt de perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen.

Bekijk op Campings.com