Camping Siblu Club Le Marisol

Camping Siblu Club Le Marisol

Camping Club Le Marisol verwelkomt u in een familiale en aangename sfeer. Geniet van een betoverend, verwarmd watercomplex, bestaande uit lagunes, jetstreams, glijbanen en een kinderbad met waterspelletjes voor kinderen.

In juli en augustus is er een kinderclub voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar en een jongerenclub met activiteiten voor de wat oudere kinderen. Voor volwassenen worden overdag sportactiviteiten georganiseerd. ’s Avonds is er op de camping amusement voor het hele gezin.

De camping biedt verschillende diensten aan om uw verblijf zo makkelijk mogelijk te maken: restaurant, cafetaria en kleine supermarkt. U hoeft tijdens de vakantie eigenlijk helemaal niet de camping af!

Prachtige faciliteiten en diensten

Camping Siblu Club Le Marisol in Frankrijk is een 5-sterrencamping gelegen in Pyrenees-Orientales, in de regio Languedoc-Roussillon.

De camping biedt prachtige faciliteiten, zoals een betoverend watercomplex met lagunes, jetstreams, glijbanen en een kinderbad met waterspelletjes voor kinderen. Ook is er een kinderclub voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar en een jongerenclub met activiteiten voor oudere kinderen. De volwassenen kunnen deelnemen aan sportactiviteiten die overdag worden georganiseerd.

’s Avonds is er amusement voor het hele gezin.

Daarnaast heeft de camping verschillende faciliteiten en diensten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, waaronder een restaurant, cafetaria en kleine supermarkt, zodat u tijdens uw vakantie de camping niet hoeft te verlaten.

Ontdek de prachtige omgeving

Camping Siblu Club Le Marisol is gelegen in Pyrenees-Orientales, een prachtige provincie in het zuiden van Frankrijk. De regio Languedoc-Roussillon biedt tal van activiteiten en bezienswaardigheden.

Ontdek de prachtige stranden, maak wandelingen langs de kust, bezoek historische steden en geniet van de lokale keuken en wijnen.

De camping is een ideale uitvalsbasis om de regio te verkennen en te genieten van alles wat deze mooie omgeving te bieden heeft.

Bekijk op Campings.com