Camping Santa Elena Ciutat – Geniet van uw vakantie aan de Costa Brava

Aan de Middellandse Zee, in de bekendste badplaats van de Costa Brava, is de camping Santa Elena Ciutat ideaal om van uw vakantie in Spanje te genieten. Deze camping ligt in het hart van Lloret, op slechts 700 m van het strand van Fenals, en biedt u de mogelijkheid om alle charmes van de stad te ontdekken.

Op de camping kunt u genieten van een prachtig buitenzwembad en een pierenbad, perfect om af te koelen tijdens de warme zomerdagen. In de maanden juli en augustus ontvangt de miniclub kinderen voor recreatieve en speelse activiteiten. Er worden overdag ook sporttoernooien georganiseerd en regelmatig thema-avonden om de campinggasten te vermaken.

De camping is gunstig gelegen en biedt een snackbar met meeneemgerechten en pizza’s. U kunt er ook voor kiezen om op het terras te eten en te genieten van de omgeving. Voor uw boodschappen kunt u terecht in de kruidenierswinkel, waar u vers brood en gebak kunt vinden.

De camping heeft een goede waardering met 3 sterren en biedt verschillende faciliteiten en services om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. De exacte adresgegevens van Camping Santa Elena Ciutat zijn te vinden op de campings.com website.

Bekijk op Campings.com