Camping Romanée – Kervilor: Een exotische campingervaring in Morbihan, Bretagne

Introductie

Ga naar La Trinité-sur-Mer, naar de camping Kervilor, waar u wordt verwelkomd in de Zuid Morbihan in een ontspannen en exotische omgeving. Deze ruime en natuurlijke camping ligt prachtig in de zon en heeft veel te bieden aan haar gasten. Van een overdekt en verwarmd zwembad met glijbanen tot verschillende vrijetijds- en sportfaciliteiten, deze camping zorgt ervoor dat u kunt genieten van uw verblijf.

Activiteiten en voorzieningen

De camping Kervilor biedt verschillende vrijetijds- en sportfaciliteiten om uw verblijf nog aangenamer te maken. Tijdens de schoolvakanties biedt het animatieteam van de camping verschillende ludieke, sportieve en artistieke activiteiten aan. Er zijn springkussens, trampolines en tokkelbanen vrij beschikbaar voor plezier voor jong en oud. Voor de sportliefhebbers is er jeu de boules, tafeltennis, minigolf en een speeltuin. In juli en augustus is er zelfs een kinderclub voor de jongere gasten. Daarnaast worden er avondfeesten georganiseerd voor gezellige, familiale momenten.

Winkel en snackbar

Om uw verblijf op camping Kervilor nog aangenamer te maken, is er een kruidenierswinkel die elke dag open is en elke ochtend vers brood en gebak aanbiedt. Zo kunt u altijd de nodige boodschappen doen en genieten van een heerlijk ontbijt op de camping. Daarnaast is er ook een snackbar waar u terecht kunt voor lekkere hapjes en drankjes.

De omgeving

De camping Kervilor is gelegen in Morbihan, in de regio Bretagne van Frankrijk. Morbihan biedt prachtige natuur, cultuur en geschiedenis. Breng een bezoek aan de historische stad Vannes met zijn middeleeuwse karakter en vestingmuren, of geniet van de prachtige stranden en watersportmogelijkheden in de omgeving. La Trinité-sur-Mer zelf staat bekend om zijn mooie stranden en de mogelijkheid om te zeilen. Kortom, er is genoeg te ontdekken in de omgeving van deze camping.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een ontspannen en exotische campingervaring in Morbihan, Frankrijk, dan is Camping Romanée – Kervilor de ideale bestemming. Met een breed scala aan activiteiten en voorzieningen, en de prachtige omgeving van Morbihan en Bretagne binnen handbereik, zult u hier zeker een geweldige vakantie hebben.

Bekijk op Campings.com