Camping Romanée – Campiotel des Dunes: Geniet van een ontspannen vakantie op Ile de Ré

Camping Romanée – Campiotel des Dunes

De Camping Romanée – Campiotel des Dunes is ideaal gelegen op het prachtige eiland Ile de Ré, aan de rand van het bos en op slechts 800 meter van de zee. Deze gezinscamping biedt een prachtige omgeving om te ontspannen en te genieten van de natuurlijke schoonheid van de regio.

Faciliteiten

De camping beschikt over een verwarmd buitenzwembad, perfect voor een verfrissende duik op warme dagen. Daarnaast biedt de camping ook verschillende recreatieve en sportfaciliteiten, zodat er altijd iets te doen is voor het hele gezin.

Comfortabele Accommodaties

De Camping Romanée – Campiotel des Dunes biedt een verscheidenheid aan comfortabele accommodaties, geschikt voor alle soorten reizigers. Of u nu besluit om in uw accommodatie te koken of gebruik te maken van de snackbar en afhaalmaaltijden, u vindt hier alle faciliteiten die u nodig heeft

Toegang tot de Natuur en de Zee

Als u op zoek bent naar een vakantie vol natuur en strand, dan zit u bij Camping Romanée – Campiotel des Dunes op de juiste plek. Met directe toegang tot de zee en de prachtige stranden van Ile de Ré, kunt u plezier maken in de golven of ontspannen op het zand en genieten van de zon. Daarnaast is de camping omgeven door prachtige natuur, ideaal voor wandelingen en fietstochten.

Bekijk op Campings.com