Camping Romanée – Bordeneo: Een Ontspannen Vakantie in Bretagne

Camping Romanée – Bordeneo is gelegen in Belle Ile en Mer, een prachtig eiland in Morbihan, Bretagne. Het biedt een ideale vakantieplek in een bosrijk park op slechts 600 meter van het strand. De camping heeft een breed scala aan faciliteiten en activiteiten voor het hele gezin. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, waterplezier of avontuur, deze camping heeft het allemaal.

Zwemparadijs en Activiteiten

Het zwemparadijs van Camping Romanée – Bordeneo is een van de hoogtepunten. Het heeft zowel een overdekt en verwarmd zwembad als een buitenzwembad. Er is ook een glijbaan en een peuterbad met een miniglijbaan voor de jongste kinderen. Tijdens de zomervakantie worden er overdag gezinsactiviteiten aangeboden, zoals sporttoernooien en creatieve workshops. ’s Avonds kunnen de jongste kinderen lid worden van de kinderclub en zich vermaken op de speelplaatsen.

Eetgelegenheden en Winkels

Als je geen zin hebt om te koken tijdens je vakantie, kun je terecht bij de snackbar op de camping. Hier kun je genieten van een hapje en drankje op het terras bij het zwembad. Daarnaast is er ook een kruidenierswinkel op de camping voor alle basisbenodigdheden.

Verkenning van de Omgeving

Belle Ile en Mer is een betoverende plek om te verkennen. De prachtige stranden, zoals Plage de Donnant en Plage de Port-Coton, zijn perfect om te ontspannen en te genieten van de zon. Je kunt ook een bezoek brengen aan de haven van Sauzon, bekend om zijn kleurrijke huizen en levendige sfeer. En voor liefhebbers van natuurlijke schoonheid biedt het eiland talrijke wandelpaden langs kliffen en mooie landschappen.

Bekijk op Campings.com