Camping Roma Capitol: Ontdek de Perfecte Vakantie in Rome

Over Camping Roma Capitol

Met de ideale geografische ligging nabij de stad Rome en de kust, verwelkomt Camping Roma Capitol u voor een totale Italiaanse onderdompeling. Of u nu gedeeltelijk de historische schoonheid van Rome wilt verkennen of wilt genieten van een ontspannen vakantie aan zee, deze camping biedt de perfecte locatie voor al uw behoeften.

Faciliteiten

Camping Roma Capitol is voorzien van 3 zwembaden: een semi-olympisch zwembad voor de sportievelingen, een peuterbad voor de kleintjes en een ontspanningsruimte met spa. Voor degenen die van een actieve vakantie houden, biedt de camping faciliteiten zoals minigolf, tennis, volleybal en een multisportterrein.

Activiteiten

Om jong en oud tevreden te stellen, biedt Camping Roma Capitol verscheidene activiteiten. Van juni tot september wordt er twee keer per week animatie georganiseerd voor het hele gezin. Dit zorgt voor een bruisende en levendige sfeer op de camping en verzekert plezier voor iedereen.

Dining

Begin uw dag goed met een heerlijk ontbijt in de bar, geniet van een smakelijke lunch in het restaurant en sluit af met een traditionele pizza uit de pizzeria. De verschillende eetgelegenheden bieden een scala aan culinaire opties. Probeer de heerlijke Italiaanse gerechten bereid door getalenteerde chef-koks.

Omgeving

Camping Roma Capitol is gelegen aan Via di Castel Fusano, waardoor u gemakkelijk het historische Rome kunt verkennen. De camping bevindt zich in het hart van de prachtige regio Lazio, wat betekent dat u dicht bij andere bezienswaardigheden en steden zoals Vaticaanstad en Ostia Antica bent. U kunt uzelf onderdompelen in de rijke Italiaanse cultuur en geschiedenis in de nabijgelegen stadjes en dorpen.

Bekijk op Campings.com