Camping ribkata

Plan je een campervakantie naar North Macedonië? Je bent op de juiste manier aangekomen. Hier zijn een paar dingen om te doen tijdens je reis, van camping ribkata tot Vevcani Springs. Je zult ook het belang van Independence Day in de regio ontdekken. Lees verder voor meer informatie. Deel ook enkele reistips van ons team. Als u een kampeervakantie naar North Macedonië plant, lees dan verder voor nuttige tips!

Als u op zoek bent naar een plek om in de regio te kamperen, overweeg dan om Camping Ribkata in North Macedonian te bezoeken. Deze idyllische camping ligt aan de oevers van de rivier de Iskar, met ongerepte faciliteiten en ruime grasachtige velden. Je zult dicht bij een aantal prachtige bezienswaardigheden zijn, waaronder de beroemde Belogradchik -rotsen in Bulgarije. Je kunt ook de archeologisch rijke Kozarnika -grot verkennen, die werd bewoond door de lagere paleolithische man. En als je een fan bent van prehistorische rockkunst, zorg er dan voor dat je de nabijgelegen Magura Cave, die prehistorische rockkunst heeft.

Hoewel wegen in Noord -Macedonië beter zijn dan die van zijn buren, kan het lastig zijn om door een camping te navigeren, omdat ze gevuld zijn met diepe gaten en sporen. Tot 11 februari 2019 stond het land bekend als Macedonië, maar het werd omgedoopt tot een afzonderlijke entiteit. Het land bevindt zich op een klein schiereiland Balkan en is niet verbonden met de zee. De hoofdstad, Skopje, is de thuisbasis van een enorm standbeeld van Alexander de Grote, maar je zult waarschijnlijk ook het geluk hebben om het ook te vinden.

Samuils Fort

Tijdens een campervakantie in Noord -Macedonië, moet u het fort van Samuel bezoeken. Het fort is een historisch monument in de oude stad Ohrid. Tijdens de heerschappij van tsaar Samuel van Bulgarije was het de hoofdstad van het eerste Bulgaarse rijk. Het fort was een populaire toeristische bestemming en het werd uitgebreid hersteld in 2003. Tegenwoordig zijn er vier poorten en twee torens, die het ontdekken waard zijn.

Vevcani Springs

Als je een kampeervakantie in de regio plant, waarom zou je dan niet de oude heidense stad Vevcani bezoeken? Dit dorp is de thuisbasis van het Vevcani -carnaval, een traditionele heidense viering die al minstens 1400 jaar plaatsvindt. De stad is ook een populaire weekendgateway voor Macedoniërs. Er zijn verschillende interessante grotkerken in Vevcani.

Een klein bergdorp Vevcani ligt aan de voet van de Jablanica -berg. Het gebied is omgeven door weelderig bos, waardoor het een ideale plek is om te wandelen en te verkennen. De veren zijn vooral populair bij de lokale bevolking en bezoekers kunnen een pauze nemen in de schaduw van de bomen. Je kunt ook een klooster vinden en de topografie van de steden ervaren door een reis naar het dorp te maken.

Onafhankelijkheidsdag

North Macedonia viert elk jaar op 16 juni Independence Day. De mensen van dit land komen op straat uit om hun trots en patriottisme te tonen. Gratis festivals en muziekconcerten worden in veel gebieden gehouden. Er zijn vaak speciaal-thema dansvoorstellingen of toneelstukken. Je kunt een festival vinden in bijna elke stad of stad in Noord -Macedonië. Het bezoeken van het land tijdens de Independence Day zal zeker een gedenkwaardige ervaring zijn!

Ter ere van deze historische gelegenheid houdt North Macedonië zijn onafhankelijkheidsdag op 8 september. Het is een nationale vakantie om de dag te vieren dat Noord -Macedonië in 1991 onafhankelijk werd van Joegoslavië. Het is een trotse dag voor Macedoniërs, en het is geen verrassing dat het land deze speciale gelegenheid op zo’n unieke manier viert. Duizenden locals gaan de straat op om de dag te vieren door Macedonische vlaggen te zwaaien en hun patriottisme te tonen.

Niet-werkdag

Een niet-werkende dag op een campervakantie in het noorden van Macedonië kunt u genieten van het culturele erfgoed van de regio’s en natuurlijke schoonheid. Dit prachtige land is sinds 1991 vrij van de heerschappij van het voormalige Joegoslavië, maar het heeft zijn unieke culturele erfgoed behouden. Vroeger stond het land bekend als de voormalige Joegoslavische Republiek Macedonië (FYROM), maar in januari 2019 werd de naam van het land officieel veranderd in de Republiek Noord -Macedonië (RMN). De nieuwe naam weerspiegelt zijn locatie in Noord -Griekenland, in de regio met dezelfde naam.

Recommended Posts